Hoofdpagina A1

Mededeling: Zaterdag boot 11 uur; 10.30 verzamelen
04-04-08 - 13.12 - door Marlon Veldman

Morgenochtend (zaterdag) zal de A1 van SV De Koog aantreden tegen Jong Holland A2. De wedstrijd die wordt gespeeld op sportpark Alkmaarder Hout begint om 12.30 uur.

De A-junioren worden om 10.30 uur verwacht op het voetbalveld aan de Boodtlaan. De sterk uitgedunde selectie zal met de boot van 11 uur richting Alkmaar vertrekken. Wees tijdig aanwezig!

Historie: A1/B1 verloor laatste jaren niet van texel'94
22-02-08 - 15.53 - door Marlon Veldman

Morgen (zaterdag) zal om 14.30 op Sportpark Zuid in Den Burg worden afgetrapt voor de wedstrijd texel'94 A1 - SV De Koog A1. Al jaren een beladen duel, zo ook dit jaar.

De cijfers van de laatste jaren spreken in het voordeel van de Koogenaren. De afgelopen drie seizoenen wist de B1/A1 van texel'94 niet te winnen van de Koogenaren.

In het seizoen 2005/2006 eindigen de confrontaties tussen de B-elftallen van beide clubs tweemaal in een 3-0 overwinning voor De Koog. Afgelopen seizoen was De Koog op eigen veld te sterk met 2-0 en eindigde de derby in den burg in een 2-2 gelijkspel.

Dit seizoen komen beide elftallen voor het eerst uit in de A-juniorencompetitie. Het eerste duel tussen beide kemphanen eindigde afgelopen najaar op het sportpark van De Koog in een 1-1 gelijkspel.

Mededeling: Zaterdag 13.30 uur op texel-veld
22-02-08 - 15.43 - door Marlon Veldman

Twee weken terug behaalden de A-junioren van SV De Koog op het kunstgrasveld bij Jong Holland drie punten, na een zwaarbevochten overwinning: 2-3. Morgen zal de ploeg van coach André Schoo beter voor de dag moeten komen om ook punten te halen bij texel'94 A1.

In dé derby van Texel zal het allerminst een gemakkelijk karwei worden om punten mee naar De Koog te nemen. Coach Schoo kan niet beschikken over de afwezigen Sander Legierse en Marinus Mets. Ook Sam Kossen is niet van de partij. De verdediger kampt met rugklachten.

Mark Schoo is een twijfelgeval voor het beladen duel. De centrale man achterin liep op de training een enkelblessure op. Zaterdag wordt duidelijk of de jongste Schoo speelklaar is. Dave Hillen en Martijn 'Jaap' Veeger waren afgelopen week ziek en zijn eveneens twijfelgevallen.

Het duel tussen de rivalen vindt om 14.30 plaats op Sportpark Zuid in den burg. De A1 van De Koog wordt om 13.30 verwacht op het veld bij texel. Iedereen dient voor eigen vervoer te zorgen.

Mededeling: Zaterdag 10.30 uur op het voetbalveld
08-02-08 - 16.54 - door Marlon Veldman

Nadat vorige week de wedstrijd tegen Berdos A1 werd afgelast, ziet het er naar uit dat de wedstrijd van morgen (zaterdag) wel doorgaat. Jong Holland A2 staat op het programma.

De wedstrijd zal om 12.30 van start gaan op sportpark Alkmaarder Hout. De A-junioren pakken de boot van 11 uur. Er is mogelijkheid om op te stappen bij het voetbalveld van onze club. Je moet dan uiterlijk om 10.30 aanwezig zijn!

Mededeling: Zaterdag 11 uur aanwezig
01-02-08 - 16.43 - door Marlon Veldman

Alle A-junioren worden morgen (zaterdag) om 11 uur op het veld verwacht. De wedstrijd tegen Berdos A1 staat op het programma.

Het is nog niet zeker of de wedstrijd doorgaat. Zaterdagochtend wordt het veld gekeurd. Bij afgelasting worden de A-junioren gebeld.

A1 na eerste competitiehelft op vierde plaats
11-12-07 - 17.31 - door Marlon Veldman

Na wisselende successen staat de A1 van SV De Koog inmiddels in de subtob op de vierde plaats. In een competitie met maar acht teams hebben de Koogenaren uit 10 duels 15 punten: ieder team ontmoet elkaar drie keer.

De laatste weken gaat het de goede kant op met het team van coach André Schoo. Achtereenvolgens werd er gelijkgespeeld tegen koploper Berdos A1 en gewonnen van Wieringenmeer A2 en Dindua A1. Niet alleen qua resultaat gaat het beter, ook qua veldspel.

Enig mankement van de groep is dat er maar een beperkte groep is die iedere week komt te trainen. In de wedstrijden is dat dan ook duidelijk zichtbaar. Hierbij roep ik dan ook iedereen op om naar de trainingen te komen!